в небi зiронька з явилась...

Зупинилось серце – стало
в вічність подорож триває
в небі зіронька з’явилась
що в очах люде сіяє

від душі яскравим світлом
та відвертими словами
закохав ти українців
у свої пісні думками…

в яких розум чинить мудрість
пробуджає нас не зрячих
отих справжніх українців
яких дурять тут добряче
             
олігархи-торгаші
що купують за грошІ
їм потрібну не залежність
української душI…

Вічна пам'ять тобі Андрію…