Зубик A Tooth

У нас ночью вылез зубик.
Погрызу-ка им я кубик.
Зубик белый и простой.
Нам не нужен золотой.
 
Детку больше не ругать -
Буду зубиком пугать.
Лучше мальчика не злить -
Зубик может укусить.
 
Улыбаюсь каждый час.
Зуб улыбке в самый раз.
Как же быстро я расту -
Целый зуб живет во рту!
 
A Tooth
 
Oh, my mouth was so smooth...
Now I have a tiny tooth!
He is strong, and flat, and white,
Doesn't shine with golden light.
 
Don't abuse me -
At the end
He will surely defend.
Don't offend your lovely kitten -
You'll be definitely bitten!
 
He has lightened up with grace
My amusing little face.
I grow up this year so fast,
With a toothy smile at last!