НЕВІСТКА

(Присвячуеться моїй невістці )
 
Як кажуть люди що невістка
Неначє в горлі гостра кістка
Алє це кажуть не про нашу
Вона у нас у світі краща
Свекруху любить й поважає
Та й діверя не ображає
Племінника, завжди пригостить
Коли зустріне зазве в гості
Якщо варенечків наварить
Смитанкою завжди приправить
Поставить чарочку горілки
І вийдє на поріг з хатинки
Запросить всю рідню до столу
Вареників насипить гору
Ще й шкварочками їх заправить
Таким гарячим,з пилу з жару
А чоловіка як кохає
В усім йому допомагає
Завжди вони дійдуть до згоди
В житті не лаялись ніколи
Жили лиш в злагоді й любові
Дай бог їм щастя та здоровья
І будуть далі в щасті жити
Ну як невістку не любити
 
15 февраля 2017 рік