Щаслива

-Кохаю, кохаю, - шепочеш ти так мені гаряче,
Відповідаю,що вірю і щиро також люблю,
В обіймах тону,наче в морі тепла та радості,
І це почуття нізащо вже не загублю.
 
-Щаслива,щаслива, - промовляю укотре подумки,
А сяючі очі розкажуть усе-усе,
Що я не захочу ніколи вже іншої доленьки,
Хай хвиля кохання удвох нас в житті несе.
 
2016 р.