Ніченька-майстриня

А зорями золотими
Нічка свій намет розшила,
Запросила місяць в гості,
Щоб світив їй з високості.
 
Бо ще хоче сріблом ткати,
Та нічого не видати.
Світить місячний ліхтарик,
А ніченька вишиває
 
Так уміло, що й казати!
Вміє й гарно гаптувати.
Добра в неї повна скриня,
Вправна ніченька майстриня.
 
2016 р.