Станемо браття

▁ ▂ ▃ ▅ ▆ █ Станемо браття █ ▆ ▅ ▃ ▃ ▂ ▁
Пам'ятай мене, мило країно!
Піду я битись за тебе,
Кохана моя Україно!
Доки небо ще голубе,
Піднімемо люд
Та й станемо, браття
Що б не прийшов до нас нелюд!
Якщо треба, то не шкода й життя...
Пройдуть віки, а наша країна встоїть!
Пройде багато століть,
А ми знову й знову підемо в бій,
Ніколи ніхто нас не зломить!
Коли знов співать буде' соловій
Й чисте небо над головою,
Вернемося, браття,
З долею козаковою...