Місяць тихо зазирає у твоє вікно

Місяць тихо зазирає у твоє вікно

Аудиозапись

Місяць тихо зазирає
У твоє вікно,
Мовби лагідно благає:
-  Вийди за село.
В лузі там цвіте калина,
Клонить до землі
Білі квіти,а над нею
Кричать журавлі.
Там все квітне в діамантах
Крапельок роси,
Там зустрінеш своє щастя
В променях краси.
Тай забудеш про образи,
Життя гіркий смак,
Зрозумієш все одразу
Життя йшло не так.
Схочеш знову покохати,
Пити ту любов,
Що клекоче та вирує,
Рветься з під оков.
Знову місяць зазирає 
У твоє вікно,
Мовби лагідно благає:
- Вийди за село.
  ------------------
                                   2008р.