Де ж ти сон мій милий

Аудиозапись

Де ж ти сон мій милий,
Чому забарився?
До заплаканих очей
Так і не прибився.
 
Вже так пізно, вже за північ,
Півні проспівали,
Мої ж очі не дрімали,
Все чогось чекали…
 
Сподівались, що затихне
Буря поміж нами,
Що ображена не буду
Гіркими словами.
 
Та не збулись сподівання,
Та й буря не стихла,
Крапля то була остання,
Через край потекло лихо.
   -----------------------
                                03. 11. 08 р.