Чому ти кличеш знов?

Чому ти кличеш знов?
Неначе мало я тобі відав.
Ти забрала все,що мав я.
Може й мене забрала, 
а я того і не помітив.
Ти душу п'єш лише, 
забувши пр людину.
Забираеш ти людину, 
залишаючи лиш тіло.
Тіло це йде за такими же тілами,
яких забрала душі ти.
Поверни, поверни назад
загарбанні тіла та душі.
Поверни ти тих, хто 
покинув світ занадто рано.
Мовчиш? Ні, ти не чуєш
моїх останніх молитв.
Не чуєш вже давно, 
і лиш тихо забереш
моє життя навіки.