ГРОМ

Грізно й так невблаганно
 
 
 
Грім розбився над дахом,
 
 
 
Ніби звуки органу
 
 
 
Впились фугами Баха!
 
 
 
Мов застережливий оклик
 
 
 
Вічність кидає з неба!
 
 
 
 
 
 
 
Увесь переляканий...змоклий ...
 
 
 
Страх мій пнеться під ребра..
 
 
© Copyright: Светлана Зиновская, 2012
Свидетельство о публикации №112021012389