можливо...

Гадаєте , я думаю про вас? Можливо й так,
 
та зовсім недоречно
 
Щось говорити....Буде ще не раз
 
Вас турбувати проминулий час,
 
Чи місце сумнівам? В думках Ви, безперечно...
 
 
 
Без Вас була я Осінь і Зима,
 
Між тим , що було й буде - грані стерто,
 
Але як знати Вам про це, як вже нема
 
Ні поруч, а ні десь...За часу летом
 
Розвіяна присутність між двома...
 
 
 
 
Крізь мокрі вікна кличе, скиглить ніч,
 
Бо їй так лячно із дощем у парі...
 
Та річ не втому, ба, не в тому річ,
 
Як залишившись з Вами віч-на-віч
 
Боюсь згоріти полум’ям стожару.
 
 
 
А дощ собі на втіху шелестить...
 
Лункими кроками в моїй оселі пройшлися тіні.
 
З страху зблідли стелі,
 
Й на них розкинувшись, мов на м якій постелі
 
Чужий неспокій безпробудно спить.