ВЕРА І НАДЗЕЯ

Мы жывём, пакуль у нас ёсць вера:
Вера хрысціянская з надзеяй.
Я радкі свае малітвай мераў,
Прычашчаўся кожную нядзелю.
 
Боскі Храм яднае нашы душы,
Ачышчае думкі ад спакусы.
Свечкі ў ім зіхцяць, нібыта ружы,
Што растуць ад Бога да Ісуса.
 
Толькі той, хто верыць, здольны ўбачыць
Абразоў святло падчас малення.
Веру не зацьміць і не зыначыць,
Бо яна душы дае праменне.
 
2016