Вітер мрій


  В диханні вітру я ім’я твоє почую, На повні груди твої спогади вдихну, Твої обійми знову шкірою відчую, Рубіж кохання не побачу й перетну.
  В твоїх очах черпну ковток надії, Із твоїх вуст у прірву упаду, З твоїх долонь злечу в захмарні мрії, В волоссі заблукаю й пропаду...
  Наступна мить із думкою про тебе, Черговий крок - і теж з твоїм ім'ям, Без тебе голубим не буде небо, Й душа не знайде покаяння храм.
  Твій погляд заворожить і пробачить, Бо ти одна така на цілий світ, Я той сліпий, що мріє, та не бачить, І плаче прихилившись до воріт...
  Прости мені майбутнє сьогодення, Підстав долоні й серденько візьми, Моя ти муза, зваба і натхнення, Промінчик, що виводить із пітьми!