Всесвіт у твоїх очах

Те, що у серці полум’ям горить І що з душі усе на волю рветься, Що цілий світ коханням полонить, Твоїм ім'ям,  моя кохана, зветься.
          В твоїх очах вирують почуття,         В обіймах вибухає супернова,         З тобою час летить у майбуття,         Вулкан у грудях пробудивши знову.
  У тебе я закохуюсь щомиті, Весь світ в своєму серці віддаю, А почуття, у спогади сповиті, Кричать тобі: «Лелію і люблю!».
          Спасибі за тепло в твоїх очах,         І за вогонь сімейного багаття         За віру, що тримаєш у руках,         У світі болю, тіней і сум’яття.