Осінній сум

Осінній вітер жовтим листям шелестить твоє ім’я, Ранковим холодом, злодійка осінь краде цілунків теплоту, Раптовим сумом прилетить недавній спогад – ти і я… Заповнить чистим почуттям дзвінку у серці пустоту.
            Горить і тане на губах недавніх уст твоїх печаль,           І гонить вітер вдалину на павутинках твої сльози,           Я знову твій і той вчорашній – чи на краще, чи на жаль…           Вулканом в грудях знов гуркочать почуттів осінні грози.
  Іще один коротший день спливає сонцем за вікном, Хвилини знову у висках пульсують прагнучи до тебе, Твої обійми, мов нектар, такі потрібні нам обом, Тремтять у пастці слів, волають линучи до неба.
            Заплющу очі і в очах твоїх, мов в озері втоплюся,           Зімкну долоні і відчую ніжних рук твоїх невидимий полон,           На тебе, мила, я так довго і так пристрасно молюся,           Ти мій міраж, моє натхнення, моє марево і сон.
  Ти моя дійсність,  що щодня болить в душі коханням, Як можу я в цю довгу осінь без тепла твого - скажи? Промінчик теплий розгорить в душі  бажання, Ти тільки пригорни, і поцілунками вогонь цей збережи.