Пісня весни

Весна в душі співає про кохання, Вирує в серці пристрасть неземна, З небес звучить мелодія єднання: Рука в руці і доля в нас одна.
              Всю суть у поцілунках відкриваю,             В твоїх очах тону й себе рятую,             У доторках згораю й воскрешаю,             У лементі буття твій голос чую.
  Занурюся в волосся теплим вітром, Торкнуся шкіри весняним дощем, Огорну всю спекотним ніжним літом, Відчую мрій твоїх солодкий щем.
              Згорнусь калачиком в твоїх долонях,             Засну під ритм твого серцебиття,             Прокинуся в жагучому полоні             Казкових снів реального життя.
  Тебе вітаю, моя берегине! І хай в душі завжди цвіте весна, Кохання нас ніколи не покине, Допоки у серцях живе вона.