Сповідь

Що можу тобі про кохання сказати? Це світло, що в серці мов сонце палає, У жилах вогнем золотим не згасає, В душі щоб до болю спокою не мати.
  Це наче патока солодка мука -   Бажання бачити, торкатися, любити, В обіймах засинати, цілувати і молити У Господа щоб не було розлуки.
  Воно приходить, щоб навіки залишитись, Себе карбує ніжним шепотом у спомин, Знов воскресає у п’янкій, солодкій втомі, Коли вуста не можуть розлучитись.
     Його ніколи забагато не буває,    Якщо в обіймах тихо вічність зупинилась,    У доторку слова всі закінчились,    А почуття усе наповнює й триває.
  Його візьми промінчиком в долоні, Зігрій, своїм теплом благослови І чистим подихом у мені віднови, Дай потонути в ніжному полоні.