Гріховна молитва

У кожнім подиху твоїм живе кохання, У доторку, у погляді, в словах, Воно є суттю мого існування, Небесного і доброго пізнання Як віра в наших щирих молитвах.
  Як душі прагнуть злитись воєдино Щодня, тебе обнявши, відчуваю І у цьому мабуть ота причина, Що я щасливий щиро, як дитина, Коли кажу, що лиш тебе кохаю.
  До тебе лине все моє єство, Я кожну мить з тобою хочу бути, Любити разом те що вже було: Тендітних радостей просто тепло І те що буде, в мріях, не забути.
  Чаруй мене усмішкою щомиті, Закохуй, приворожуй, полони… Нехай уста, цілунками налиті, Заманять в грішні землі необжиті І Боже нас від всього борони…!