Вибір

Не вибираємо ми ролі у житті
Ми вибираємо людей що поруч
Ми вибираємо,що нам робити, і коли
І як прожити день оцей новий.
Не вибираємо ми душу і характер
Не вибираємо ми друзів сміх гучний
Ми вибираємо де і з ким спати
І прокидатись де і з ким.
Ми можем помилитися не раз
Ми можемо кидатися словами
Але як важко це збагнути для всіх нас
Що ми народженні для вибору по праву.