My Confession

My Confession
My Confession
Ти був моїм власним шаром озону.
Я вдихала тебе замість повітря.
Ти здавався мені кристалічно-прозорим,
Та в тобі ховалася зовсім інша палітра.
 
Я ж кричала усім,що ти любиш,
Сліпо вірила у безглузду «казку».
Я ж не знала,що мене ти погубиш,
Надягнувши свою справжню маску.
 
Я ламала між нами всі стіни.
Голіруч будувала майбутнє.
Від якого лишились руїни,
Від якого я стала могутня.
 
І ти знаєш,я більше не плачу,
Навпаки безупинно радію,
Ти для мене вже нічого не значиш,
Я й без тебе прожити зумію.