Ностальгія

Які чудові спогади про школу,
коли додому зовсім не спішив,
в часи де не було ще телефонів,
коли на вулиці шукали нас батьки.
Коли подобалось жбурляти ранець в листя,
не помічати як спливає час,
прийти додому й сісти подивитись,
мультфільм що кожен день і певний час.
Коли зробив уроки йдеш гуляти,
Збираєш друзів криком у вікно,
І жодні ігри в телефон й комп’ютер,
Тобі не в змозі замінити гри в футбол.
К.Д.