Пробач

Я дуже сильно був не правий,
маленьке сонечко моє,
хоч ти стомилась пробачати,
зроби будь-ласка ще раз це.
Я завинив перед тобою,
я знаю це і визнаю,
я лиш хотів щоб ти зі мною,
була щаслива понад все.
Пробач що я переживаю,
коли мовчиш на мій дзвінок,
коли куди пішла не знаю,
думки терзають знов і знов.
Хвилюсь щоб біди не сталось,
з маленьким янголом моїм,
дорожчої в житті немає,
ти тільки знай про це завжди.
Не ображайся моя мила,
я спробую себе змінить,
я стану більше терпелевим,
і буду ще сильніш любить.
К.Д.