Крок вперед

Крок вперед
Зізнатись що люблю тобі хотіла,
для мене вперше у житті таке було,
нарешті на душі тепло відчула,
усе в мені немовби ожило.
 
Я п'ять рядків з натхненням написала,
вони б змінили все моє життя,
у них для тебе душу відкриваю,
частішає моє серцебиття.
 
Я мала їх тобі подарувати,
у визначний для нас з тобою день,
але на жаль в останню мить змінила,
три слова що пусті для нас тепер.
 
Як часто у житті ми відступаєм,
спираючись на страх і щось нове,
але зі згадкою про це ми розумієм,
що час назад ніколи вже не йде.
К.Д.