Вчителька!

Руки - неначе крила лебедині.
Миле,лагідне личко її.
Проникливий погляд зігріє.
Вчителька не забудется,ні.
Неначе сувора але ж.
У погляді побачишь стільки надії.
На те, що ти гідне життя проживеш.
Вона вас приголубить і зігріє.
Вона пораду добру дасть.
Вона вам матір заміне,чи стане нею повсякчас
Не забувайте своїх вчителів!
Вони вам двері в життя відкрили.
І пам'ятайте,що на землі.
Більше не буде такої людини!