Куди не кину оком...

Куди не кину оком, -
У замкнутому колі.
Мені так одиноко,
Як вітру в чистім полі.
Куди б, не похилився,
Там, - щастя не про мене.
Не раз сльозою вмився,
Та, тільки, все даремно.
Куди не подивлюся, -
День завтрашній не бачу.
І Богу не молюся,
І не від щастя плачу...