Я вас не здивую...

Я вас не здивую...
Я вас не здивую,
Що правди – немає...
Та, тільки, - іду я
Туди, де я маю
Розправити крила,
Повітря вдихнути.
Давно вже, - несила
Рабом мені бути!
Іду... Крок за кроком!
Подалі від бруду!
Де справжнім уроком
Я – сам собі буду!..