прямі

Це буде наша затишна осінь, Це буде найтепліша зима. Лиш для нас кожний літній промінь, Розцвіте для нас весна.   Ми мрійливо гойдаємось На крилах дитячої радості. І самі дітьми залишаємось, Кружляючи у вальсі закоханості.   В недалекому майбутньму, У нас буде свій будиночок, собака, І не знайдеться місця поганому, Злагода розпливається у ньому, як річка.   Ми будемо з тобою грати у шашки, Читати і слухати музику; До мене приходитимуть подружки, До тебе - друзі " по пивку".   А коли буде холодно, зігріємось- Сплетемо плед з ласкавих слів. Під ковдрою заховаємось І будемо божеволіти від поцілунків.   Августськими ночами Ловити за хвости зорі будемо І ці чарівні кристали Зроблять все що ми хочемо.
  Будемо дивитись в очі одне одному, Як у Всесвіт безмежний. Я подарувала свою душу божевільному, А він- навіженій.   Ми будемо щасливі, В океані ніжності купатися. Але ми- дві паралельні прямі, Які ніколи не перетиняються.