Не знаю, як хто...

Не знаю, як хто...
Не знаю, як хто... Я – ще вірю
У краще! І Бога молю,
Щоб вийти я зміг на подвір’я
І крикнути в Небо: «Люблю»!
Люблю до нестерпного болю!
Де знов навіженим стаю,
Де кожного ранку встаю
І кличу її... Свою Долю...