Гортаємо сторінку...

Гортаємо сторінку...
Гортаємо сторінку...
Чи, - краще жити стало?
Дають з країни «драла»
Усі, кому не ліньки!
За синіми морями
Шукають люди щастя,
Де Петрики, і Насті -
Рясніють іменами...
А чом би, тут – не жити,
В своєму ріднім краї,
Щоб під замок «корито»?..
Чи, волі в нас немає?!!
Надіємось на Бога,
Що Він – колись почує,
Чи, духу нам бракує
Козацького лихого?..