Український Ґарик 289

Український Ґарик 289
За мотивами І. Губермана
 
Не важко від буденності скупої
і суєти місцевої сволоти,
поки на світі є п’янкі напої
і солодість книжкової гіркоти.
 
 
Оригінал
 
Не тяжелы ни будней пытки,
ни суета окрестной сволочи,
пока на свете есть напитки
и сладострастье книжной горечи.