свобода - товар віртуальний

Забий собі череп безглуздими міфами
Набий на потилиці грізне тату
Пошарь по підручниках і вікіпедії
Як вийти з-за рамок, зламати табу
Залий пару віджетів до свого гаджету
Вдягайся по гранжу і дмухай траву
Чітко по правилах руйнуй усі правила
Антисистемно дрочи на стіну
Свобода сьогодні - товар віртуальний
Запатентований витвір наук
Аккаунт до пекла, аккаунт до раю
Іd важливіше за рівень ІQ