Україна-моя батьківщина

Україна-моя батьківщина
Люблю Україну, бо це моя батьківщина !
Тут я народився,живу і помру !
Тут народилися мої батьки !
Тут мої необ`ятні поля волошкові,
колоски пшениці, співи птахів !
Два кольори неба і землі,
Синій і жовтий два кольори !
Соловійко співає, калини ягоди клює,
Це мені життя, натхнення і сил додає !
Красу моїх земель, не описати словами,
це треба бачити своїми очами !
Моя найкраща земля і твоя !