Квіточка
Навіщо ти серце краєш
Навіщо сумуєш квіточко
Чи справді мене кохаєш
Чи віриш в весну і літечко
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Чи будеш зростати лагідно
на сонці у лузі срібному
Чи знову колись побачимось
У світі такому різному
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
В одне лиш насправді вірую
Одне лише знаю сонечко
Любов"ю до тебе щирою
Наповнила душу долечка
Олександр Квітень
10 серпня 2008 року
м.Верховина