РОЗЧАРУВАННЯ

Тепла ніч наче мить, що так довго чекав ,
Закінчилась для мене наодинці розмовою
Тільки серце болить , бо ж її покохав
А вона у коханні назавжди відмовила
• • • • • •
Може прийде весна і в мої почуття
І розквітне троянда загублена повінню
В склі чужого вікна , Що ж життя є життя
А вона у коханні сьогодні відмовила
• • • • • •
Зачарований сон-світ нездійснених мрій
Тут чиїсь сподівання назавжди поховані
Знов потрапив в полон плід безкрилих наді
Бо ж мені у коханні сьогодні відмовили!!!
 
Олександр Квітень
22 липня 1994 року
смт. Куликівка