Ой, не спиться, не лежиться…
Ой, не спиться, не лежиться…
Мабуть, краще встати:
Десь горілочки напиться,
Комусь в пику дати.
Ой, не п’ється і не їсться!
Душа репетує!
Нехай той мене боїться,
Хто мене дратує!!!
А як вийшов на подвір’я,
Подививсь за обрій, -
Уляглося дике пір’я…
Все – таки, я – добрий…