Не чекай на кохання...
Не чекай на кохання – без сліз,
Не чекай на розлуку – без болю.
Та образу і гнів до валіз
Не пакуй, щоб забрати з собою.
Як насправді кохаєш, - терпи!
Чи то, пестить любов, чи лінчує.
Іі, справжню, побачить сліпий,
І глухий іі, справжню, почує.
Не чекай на кохання… Кохай.
Там пізнаєш, - і пекло, і рай…