У тобі щось

У тобі щось такеє наче
Ти світло Боже, наче світ
Увесь від радощів заплаче!
Та я скажу йому: "Не слід."
І знов, і знов вона дивує
Бо сам Христос веде її.
І через те вона відчує
Усі накладності мої.
Альонка, ро"зумна, багата
На терплячість, та на любов,
Та щоб її намалювати,
Замало буде моїх слов...