Мій Едем

Дивись.
Я забула все те, що ти сказав.
Схились.
Невже мене ти знову не впізнав?
Ідем?
Я проведу тебе у свій казковий світ.
Едем.
Тут Рай. Я відправляюсь у думках в політ.
Почуй.
Мої слова проб’ють твою стіну?
Відчуй,
Що час для каяття давно минув.
І знов
Дивлюсь і хочу щось сказати, але ні.
Любов?
Ні, це лиш червона фарба на стіні