Втома

Любила.
Кохала.
Молила.
Чекала.
Чи варто?
Даремно.
Це все
Не взаємно.
А хочеш?
Мовчання.
А можеш?
Благання.
Навіщо
Любила?
Життя
Загубила.
І очі
Байдужі.
Це боляче
Дуже.
Зустрілись.
Мовчати?
Втомилась
Кохати...