Старість

Ти попід вікнами моїми не ходи
і не просися до моєї хати,
як я - направо, ти наліво йди!-
не маю більш чого тобі сказати...
Все ж поясню: ми зовсім різні є,
Я хочу в гори, ліс, у бадмінтон пограти...
Ти ж байдики цілИми днями б'єш
і хочеш полежати, подрімати...
Я прагну кожен день у Господі рости,
Його присутністю постійно наповнятись...
Будуєш ілюзійні ти мости
і сил не маєш цього відцуратись...
Можливо, ми подружимось ( молись!),
якщо захочеш вимоги прийняти:
активна будь, весела ( як колись),
оптимістична, спрагнена, завзята,
підтягнута,спортивна,чарівна
(якщо можливо слово це вживати),
будь тілом і душею молода...
Тоді приходь...і будем тусувати!