Перший день зимовий

Перший день зимовий
Вже сипнув сніжку,
Вітер співа знову
Пісеньку дзвінку.
 
В дзвони кришталеві
Також б"є мороз,
Нахилилось небо,
Упаде ось-ось
 
У земні обійми
Дужі та міцні.
А може наснилось
Це усе мені?
 
2016 р.