Палкого цілунку смак

Я хочу твій голос чути,
Торкатися ніжно руки,
Нізащо мені не забути
Волосся запах терпкий.
 
Скажи мені, що кохаєш,
У молодість поверни,
Нехай почуття палають
Вогнем любові й весни.
 
Водило нас літо стежками,
Де щастя стелилось до ніг,
Тепло його ще зігріває
Душу тобі і мені.
 
А на губах і досі
Палкого цілунку смак.
Хай стукає в двері осінь,
Тільки не в наші серця.
 
2015 р.