Пад Крыжам Улады

1.02.14
Стаміўся пад крыжам Улады
Калісці мой дужы народ
Не мае Улада пашчады
Не будзе і мець столькі год

Колькі народ ёй дазволіць
Але які ж гэта народ
Калі трывае там дзе баліць
І ўжо дваццаць як год

Пад ігам аднаго мільёны
Маўчаць як бандырлогі
Да суботы лічачы дзёны
Бо гонар не збераглі

Стаміўся народ мой - не хоча
Уладзе на супраць пайсці
І над краінай злосна рагоча
Крумкач збірая дзюбай жыцці

Стаміўся пад крыжам Улады
Сдаўся мой дужы народ
І просіць моўчкі пашчады
Але адклонен гэты зварот