Нясешся ты куды жыццё?

31.01.14
Жыццё маё вось сапраўды
Куды нясешся ты, куды?
Падлеткай марыў каб хутчэй
Дарослым думаў бо лягчэй

Але ўсе лепшыя часіны
Не зараз а былі тады
Сівых гадоў цяпер драбіны
Спяшацца ўжо і некуды

Жыццё дарослае падманка
І быць дарослым не лягчэй
З бацькоўскага саскочыў ганка -
Адразу стала жыць тяжэй

І з кожным годам год
Набірая кола абарот
Ляцяць месяцы як птахі
Будзячы на сэрцы страхі

Жыццё маё вось сапраўды
Куды нясешся ты, куды?
Не бачу поўнай я карціны
І зменіць Смерць мае радзіны