Квіти - окраса життя

Троянда - квітів королева,
Царівна польова - ромашка,
Айстра - то зіронька небесна
І мальва, мов крилата пташка.
 
Горда принцеса - то лілея,
В траві фіалка-намистинка,
Конвалія - маленька фея,
"Супутниця тривог" - гвоздика.
 
Нарцис - вродливий і пихатий,
Сором"язлива незабудка.
Квіти - окраса як у свята,
Найкращий подарунок в будні.
 
2014 р.