Зимова казка

А на горобині снігурі,
Їм так смакують ягоди червоні.
Зимонька-зима на білих конях
Примчала та й на втіху дітворі.
 
Сніг малечу зовсім не ляка,
Весело катається із гірки,
Морозець рум"янить дітям щічки,
Зліпили у дворі сніговика.
 
Танцюють навкруг нього радісні,
За руки взявшись хлопчики й дівчатка.
По-змовницьки підморгує він їм,
Запрошує в зимову диво-казку.
 
2013 р.