Молитва Святому Миколаю

Любов Шевчук
Молитва Святому Миколаю
 
Благослови країну, щедрий Миколай!
Захисти, на морі і на суші!
Поклади війни, свавіллю край,
Потіш і збережи смиренні душі!
 
Нужденного, не залиши в біді,
Підтримай, дай надію і пораду!
Благослови рибалок на воді,
Будь маяком і подаруй розраду!
 
Торкнись подушок наших діточок,
Дитячий світ перетвори на казку!
Горять зірки гірляндами свічок:
Миколай – несе любов і ласку!
 
Дотиком до хворого – зціли!
В душу засівай віри зернину!
Захисту небесного моли,
Об’єднай народ і Україну!