БЛАГОДАТЬ
Любов Шевчук
БЛАГОДАТЬ
Добра і зла плід скуштували,
Шукаєм втіху в Божім слові.
Спокус гіркий полин пізнали,
Та прагнем Господа любові.
Як гнів, гординю подолати,
Думок приземлених, низьких?
Не можем навіть вгамувати,
Роздратування на близьких.
Як ворогів своїх любити,
В ім’я спасіння, не брехати?
Згідно законів Божих жити,
На хрест важкий не нарікати.
За душі знов триває битва,
Безгрішна пролилася кров.
Та щира грішника молитва -
Ісуса прощення й любов.
Волю Творця Небес, почути
І Дух Святий Його прийнять.
Промінь енергії відчути -
Душі небесну благодать!