Свято Миколая

Любов Шевчук
Свято Миколая (19 грудня)
 
Благословенне свято Миколая,
Здійснюються мрії у людей!
Подарунків, посмішок багато –
Захисник рибалок і дітей!
 
Під подушку покладе дарунки,
Для слухняних, вічливих малят.
Розглядати буде їх малюнки,
Неслух налаштовувать на лад.
 
Серця любов’ю зігріває, теплотою,
Мир і спокій в душі принесе!
Світ чудес розквітне добротою –
Благодать свята, зійде на все!