a new start!

a new start!
It's a part of experience in my life,of course!
U're only PAST, U was not a minstake.
But sometimes I remember 'bout U because,
"Adieu, my darling"- I just wanna say!
I don't wanna meet U & see U again,
Thank U so much 4 being in my heart...
In it there is no sandness, no pain,
I took a decision 2 have a new start!
19.10.2014.